Egy év termékfejlesztés, próbakóstolás és csomagolás-fejlesztés után
megjelent a Magyar Méz Manufaktúra Hot Honey finomsága, amit Jancsa Janival közösen fejlesztettek tökélyre.
Mucsi Bence és Bagi Henrik, a Magyar Méz Manufaktúra alapítói, 2017 óta óriási utat tettek meg a méz világban. Évről évre bebizonyították, hogy Magyarországon igenis lehet prémium minőségű mézet készíteni.
„A bio-mézzel indult a vállalkozásunk. Máig nagyon fontosnak tartjuk a bio méz kommunikációját a fogyasztók felé” – meséli Henrik.
„Per pillanat 5-10 állandó beszállítóval dolgozunk. Ez nekik és nekünk is stabilitást ad és egyfajta tervezhetőséget. Ha például nincs akác északon, akkor a déli kapcsolatukkal szervezzük le. Így mindig van méz a legmagasabb minőségben” – foglalja össze Bence.
Mézek – A váratlan ízek királyai
Bence és Henrik másképp gondolkoznak a mézről, mint az átlag. Számukra nem csak egy szezonális termék. Igenis egész évben fogyasztható és kombinálható. Így kezdtek el különféle ízekkel kísérletezni, amit máig nagyon szeretnek. A legjobb ízek kerülnek ki a polcokra. Például a gyömbéres méz, az Apple pie krémméz vagy éppen a fekete-fokhagymás krémméz.
„Nagyon fontosnak tartjuk a mai napig, minden termékünknél, hogy kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozzunk és ne tartalmazzon adalékanyagot, színezéket, tartósítószert egy portékánk sem.
Szeretünk új ízekkel kísérletezni. Az egyik kedvenc termékünk a L’Amour krémméz, amit mi találtunk ki és az egyik bestsellerünk. A liofilizált málna és méz szerelemgyereke, gyönyörű rubinvörös színe van és az íze ellenállhatatlan. Ajánlom kipróbálni mindenkinek!” – mondja Bence
A bátorság, a kíváncsiság és a kalandvágy hozta egy éve össze Bencét, Herniket és Janit. A ’mézes fiúk’ már előtte is próbálkoztak csípős mézzel, de nem volt az igazi. Egy közös kávézás után döntötték el, hogy megpróbálnak együtt kifejleszteni egy különleges terméket. Egy biztos volt, csak természetes alapanyagokkal akarnak dolgozni. Egy év, több mint 50 teszt-kóstolás, csomagolás, grafikai tervezés és fejlesztés után megszületett a végleges termék a HOT HONEY, ami nem csak egy méz vagy csili szósz, ez annál sokkal több!
A terméket a hothoney.hu és a kifli.hu oldalain lehet elérni!
„Nagyon örültem a megkeresésnek. Én személy szerint mindenre használom a termékünket. Barbeque, hamburger, pizza, de szerintem tök jól passzol édességekhez is mint fagyi vagy brownie. Egy univerzális termék, ami minden ételhez passzol és megadja neki a kellő tüzességet, édességet és savasságot. A Hot Honey hamarosan a Bamba Marha éttermeinkben is megjelenik. A fejemben már megszületett az új hamburger recept, most már csak papírra vetni és termékké varázsolni.” – meséli Jancsa Jani, a Burger pápa.
„Szerintem is egy olyan terméket sikerült megalkotni, amitől minden finomabb lesz. Bármivel eszi is az ember, izgalmas ízt ad neki. Néha csípősséget, néha édességet vagy annak a kellemes kombinációját. Reméljük mindenki megszereti és tart majd legalább egyet otthon!.“ – adja hozzá Bence