VIRTU Restaurant – Ebéd a felhők felett

WCS Hirdetés
Web Creator Studi

Háromfogásos ebéd menüvel debütál a VIRTU Restaurant

Budapest gasztronómiai palettája hétköznap ebédidőben is rendkívül sokszínű: számos étterem kínál napi menüt, gyors, mégis minőségi megoldást nyújtva a rohanó városlakóknak. Viszont olyan élmény, amely a város látképét, a gasztronómiai kreativitást és a kiváló alapanyagokat ilyen összhangban ötvözi, még biztosan nincs máshol: a VIRTU Restaurant április 28-tól ugyanis elindítja „Ebéd a felhők felett” nevű ajánlatát. Egy hónapon keresztül kínál kedvezményes, háromfogásos ebéd menü lehetőséget az első 10 asztalfoglalónak hétköznaponként, ebédidőben.

VIRTU Restaurant

A VIRTU célja, hogy újra értelmezze az ebéd fogalmát – és megmutassa, hogy a főváros gazdag ebédmenü-kínálata közül is ki lehet emelkedni: nemcsak az ízekkel, hanem a különleges atmoszférával és a városra nyíló lélegzetelállító kilátással is. Ezt az ajánlatot csupán egy hónapon keresztül tartják fent, mindössze naponta 10 asztal számára, azoknak, akik aznapra a leggyorsabban foglalnak helyet náluk Facebook oldalukon keresztül.

A Lendvai Levente séf által megálmodott fogások egyszerre építenek a szezonális alapanyagokra, a magyar gasztronómia hagyományaira és nemzetközi inspirációkra, a tálalás és az ízvilág pedig minden érzékszervet megszólít. A vendégek olyan előételek közül választhatnak, mint

VIRTU Restaurant

a spárgakrémleves rebarbarával és roppanós spárgával, a paprikás csirke burgonyás gombócban savanyított medvehagymával és kacsa tepertővel, vagy

VIRTU Restaurant

a hideg kacsa máj Tokaji aszúval és Ilonka néni kalácsával.

VIRTU Restaurant

A főételek között a rántott tanyasi csirkecomb füstölt paprikás aiolival és yuzuval,

VIRTU Restaurant

az ’Álomszép’ saláta pirított rákkal és ehető virágokkal,

VIRTU Restaurant

a lassan sült mangalicatarja köményes pecsenyelével, petrezselymes újburgonyával, valamint

VIRTU Restaurant

a bélszín steak krémes szecsuáni borsmártással szarvasgombás burgonyapürével is megtalálható.

A desszertek – köztük az áfonyás pavlova fekete tea chantillyvel és szilva sorbet-vel,

VIRTU Restaurant

a VIRTU Somlói és az étcsokoládé mousse Unicum Riservával és tőzegáfonyával – méltó lezárásai a különleges menü sornak.

A kampány célja, hogy a VIRTU újra gondolt magyar konyháját és prémium szervizét még szélesebb kör számára tegye elérhetővé, akár egy hétköznapi ebéd keretében is. A promóció során minden hétköznap, ebédidőben kínált menü ára 12 990 forint + szervízdíj, mely tartalmaz egy limonádét és egy kávét is.

Facebook

Home

Hirdetések
Ön is hirdethet a Pesti Divatban
FAP Hirdetés
Fine-Art-Photo